maxfiylik va cookie fayllari

1. Umumiy bo'lim

ComWales Limited har qanday guruh kompaniyalari bilan birgalikda ("biz" "biz" "bizning") sizning shaxsiy hayotingizni himoya qilish va hurmat qilishga sodiqdir. Ma'lumotlarni muhofaza qilish to'g'risidagi qonunchilik uchun biz ma'lumotlar tekshiruvchisiz va biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni 2016/679 yilgi Ma'lumotlarni Umumiy Himoya qilish to'g'risidagi Nizomga va shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga tegishli milliy qonunlarga muvofiq qayta ishlaymiz. Shaxsiy ma'lumotlaringizga nisbatan bizning qarashlarimiz va amaliyotimizni va ularga qanday munosabatda bo'lishimizni tushunish uchun iltimos, quyidagilarni diqqat bilan o'qing.

2. Bizning veb-saytimizga tashrif buyuruvchilar

2.1 Sizga tegishli shaxsiy ma'lumotlarni quyidagi holatlarda to'plashimiz va qayta ishlashimiz mumkin:

2.1.1 veb-saytimizdagi ("Sayt") shakllarni to'ldirganda. Bu sizning ismingiz, manzilingiz, elektron pochta va telefon raqamingizni o'z ichiga oladi, bu bizning Saytimizdan foydalanish uchun ro'yxatdan o'tish paytida taqdim etiladi, bu erda siz bizdan bizning tovar yoki xizmatlarimiz to'g'risida biz bilan bog'lanishingizni, bizning pochta ro'yxatimizga obuna bo'lishingizni yoki bizning mahsulotimizga obuna bo'lishni / so'rashingizni so'raysiz. va xizmatlar;

2.1.2. Saytimizdagi muammolar to'g'risida shikoyat, shikoyat, so'rov yoki boshqa sabablarga ko'ra biz bilan aloqa o'rnatganingizda bizga ma'lumot berganingizda. Agar biz bilan bog'lansangiz, biz ushbu yozishmalarni yozib olishimiz mumkin;

2.1.3. Bizning saytimizga tashrifingiz tafsilotlari, shu jumladan, trafik ma'lumotlari, joylashuv ma'lumotlari, veb-saytlar va boshqa aloqa ma'lumotlari, bu bizning hisob-kitob maqsadlarimiz uchun talab qilinadimi yoki yo'qmi va siz kiradigan manbalar (bo'limga qarang). Cookie fayllari haqida 2.2.2); va

2.1.4. Siz o'z ma'lumotingizni bizga oshkor qilganingizda yoki biz o'zimizdan boshqa usulda, bizning Saytimiz orqali ma'lumotlarni to'plaganimizda.

2.2 Shuningdek, biz ma'lumotlarni quyidagi yo'llar bilan to'plashimiz mumkin:

IP manzili

2.2.1 Biz firibgarlikni himoya qilish sababli sizning qurilmangiz, shu jumladan Internet-protokol manzilingiz haqida ma'lumot to'plashimiz mumkin. Shuningdek, biz sizning qurilmangizning operatsion tizimi va brauzer turi to'g'risida, tizim ma'muriyati va reklama beruvchilarimizga umumiy ma'lumot haqida xabar berish uchun ma'lumot to'plashimiz mumkin. Bu bizning foydalanuvchilarning ko'rib chiqish harakatlari va naqshlari haqidagi statistik ma'lumotlar va biron bir shaxsni aniqlamaydi.

Cookies

2.2.2. Bizning saytimiz sizni bizning Saytimizning boshqa foydalanuvchilaridan farqlash uchun cookie fayllari va shunga o'xshash texnologiyalardan foydalanadi. Bu bizning Saytimizni ko'rib chiqishda sizga yaxshi tajriba bilan ta'minlashga yordam beradi va shuningdek, Saytimizni yaxshilashga imkon beradi. Biz ishlatadigan cookie-fayllar va ulardan qanday maqsadlarda foydalanganimiz to'g'risida batafsil ma'lumot bizning cookie-fayllar siyosatimizga qarang.

2.3 Shaxsiy ma'lumotlaringizdan qonuniy manfaatlarimiz uchun foydalanishimiz mumkin:

2.3.1. Sizdan bizdan talab qilgan ma'lumotlar yoki xizmatlarni taqdim etadi;

2.3.2, siz tanlaganingizda, bizning Veb-saytimizning interfaol xususiyatlarida qatnashishga imkon beradi;

2.3.3. Bizning saytimiz tarkibining siz va qurilmangiz uchun eng samarali tarzda taqdim etilishini ta'minlash;

2.3.4 Saytimiz va xizmatlarimizni yaxshilash;

2.3.5. Siz yuborgan har qanday shikoyat yoki so'rovlarni ko'rib chiqish va hal qilish; va

2.3.6 Siz marketing maqsadlarida siz bilan ro'yxatdan o'tgan marketing xizmati uchun siz bilan bog'laning (qo'shimcha ma'lumot uchun 6-bo'limga qarang).

Veb-sayt havolalari

Bizning Sayt vaqti-vaqti bilan uchinchi tomon veb-saytlariga va ularning veb-saytlariga havolalarni o'z ichiga olishi mumkin. Shuni esda tutingki, agar siz ushbu veb-saytlarning biriga havolani bersangiz, bunday veb-saytlar sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni to'plash va maxfiyligini ta'minlash uchun har xil shartlarni qo'llaydi va biz ushbu siyosatlar uchun javobgarlikni yoki javobgarlikni olmaymiz. Saytimizdan chiqib ketganingizda, tashrif buyurgan har bir veb-saytning maxfiylik bayonnomasi / siyosati bilan tanishib chiqishingizni tavsiya qilamiz.

3. Mijozlar

3.1 Siz bizning saytimiz orqali yoki bog'langan ijtimoiy media saytlari / boshqa sherik saytlari orqali bizdan tovarlar yoki xizmatlarga buyurtma berganingizda ismingiz, manzilingiz, telefon raqamingiz va elektron pochta manzilingiz kabi ma'lumotlarni yig'amiz. Biz ushbu ma'lumotdan buyurtmani qayta ishlash va shartnoma majburiyatlarini bajarish uchun foydalanamiz.

3.2 Siz bilan shartnomamizni bajarish uchun biz sizga shaxsiy ma'lumotlaringizni uchinchi shaxslar bilan, masalan, siz buyurtma qilgan tovarlar yoki xizmatlarni etkazib berishda yordam berish uchun to'lov provayderlari va pochta aloqasi tashkilotlari bilan bo'lishishimiz kerak bo'lishi mumkin; bunga EDI sheriklari, uchinchi tomon kuryerlari yoki kafolat etkazib beruvchilari kirishi mumkin.

3.3 Shuningdek, biz sizning fikr va mulohazalaringizni veb-saytimizda va marketing materiallarida reklama qilishimiz mumkin (kerak bo'lganda sizning oldindan roziligingizni olish sharti bilan);

3.4 Sizdan bizdan buyurtma qilingan tovarlar yoki xizmatlarni taqdim etishni talab qilganda va undan keyin 6 yil davomida biz sizning ma'lumotlaringizni saqlab qolamiz. Bizdan marketing yozishmalarini olish uchun obuna bo'lgan joyda biz quyida 6-bo'limda tasvirlangan vaqt davomida sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni saqlab qo'yamiz.

4. TA'MINOTLAR

Siz bilan buyurtma qilingan tovarlar yoki xizmatlar haqida siz bilan bog'lanish, qo'shimcha buyurtmalarni bajarish va etkazib berilgan tovarlar va / yoki xizmatlar uchun to'lash uchun biz sizning xodimlaringizning ismlari, telefon raqamlari va elektron pochta manzillari kabi ma'lumotlarni yig'amiz. Biz shaxsiy ma'lumotlarimizni olti yil davomida tovarlar / xizmatlar bilan ta'minlash uchun saqlab turamiz.

5. ShAXSNING MA'LUMOTLARINI BILMAYDING

Qaerda shaxsiy ma'lumotni to'plashimiz kerak bo'lsa, yoki biz siz bilan bo'lgan shartnoma shartlariga binoan va siz so'ralganda ma'lumot bermasangiz, biz mavjud shartnomani bajara olmaymiz yoki siz bilan kirishga harakat qilmoqdamiz. (masalan, sizga mahsulotlarimiz yoki xizmatlarimizni taqdim etish uchun). Bunday holda, biz bilan birga bo'lgan mahsulot yoki xizmatni bekor qilishimiz kerak bo'lishi mumkin, ammo biz o'sha paytda shunday bo'lsa, sizga xabar beramiz.

6. MARKETING

6.1 Yuqoridagi 2-4 bo'limlarda tavsiflangan foydalanishdan tashqari, siz bizdan marketing yozishmalarini olishni, pochta ro'yxatlarimizga yoki yangiliklarimizga obuna bo'lishni xohlayotganligingizni bildirasiz, har qanday musobaqalarda ishtirok eting yoki tarmoqdagi tadbirlarda biz haqingizda ma'lumotlarni taqdim eting , biz sizning shaxsiy ma'lumotlarimizdan qonuniy manfaatlarimiz uchun foydalanishimiz mumkin, chunki biz sizni qiziqtirishi mumkin deb hisoblagan mahsulotlarimiz, xizmatlarimiz, biznesimizdagi yangilanishlar va tadbirlarimiz haqida sizga ma'lumot berish uchun foydalanishimiz mumkin.

6.2 Siz istalgan vaqtda 6.1 bo'limida ko'rsatilgan ma'lumotlarni olishdan voz kechish huquqiga egasiz. Bunday ma'lumotlarni olishdan bosh tortish uchun siz:

6.2.1 biz sizning ma'lumotlaringizni to'plash shaklidagi tegishli katakchani belgilang;

6.2.2 olingan har qanday aloqada mavjud bo'lgan obunani bekor qilish tugmachasini bosish; yoki

6.2.3 bizga DPO@comwales.co.uk elektron pochta manziliga elektron pochta orqali xabar yuboring yoki bizga qo'ng'iroq qiling. 5032 bizga ismingiz va aloqa ma'lumotingizni taqdim etadi.

6.3 Bizdan marketing yozishmalarini olish uchun obuna bo'lgan paytingizda, biz bilan oxirgi marta aloqa o'rnatganingizdan boshlab 3 yil davomida biz shaxsiy ma'lumotlarni saqlab qo'yamiz.

6.4 Ba'zan biz boshqa kompaniyalar nomidan bozorga chiqishimiz mumkin, masalan veb-saytimiz sahifalariga bannerlar qo'shish orqali. Ushbu havolalarni bosish sizni uchinchi tomon saytiga yo'naltiradi, bu erda siz ularning maxfiylik siyosati bilan tanishishingiz kerak. Shaxsiy ma'lumotlaringizni oldindan roziligingizsiz uchinchi tomon bilan bo'lishmaymiz.

7. MONITORING VA QAYTA ISHLASh

O'qitish, firibgarlikning oldini olish va unga rioya qilish maqsadida biz siz bilan (telefon aloqalari va elektron pochta xabarlari kabi) aloqalarni kuzatishimiz va yozib olishimiz mumkin. Shuningdek, bizning binolarimizda jinoyatchilikning oldini olish, salomatlik va xavfsizlik nuqtai nazaridan CCTV kameralar va audio yozuvlar o'rnatilgan. Iltimos, murojaat qiling dpo@comwales.co.uk ushbu ma'lumotni qancha vaqt saqlashimiz haqida tafsilotlar uchun.

8. AVTOMAT TARMOQLARI

8.1. Biz vaqti-vaqti bilan iste'molchilarni sotib olishning iqtisodiy yoki bashorat qilinadigan hatti-harakatlari bo'yicha tavsiyalar berish uchun anonim shaxsiy ma'lumotlarga avtomatik ishlov berishni qo'llaydigan uchinchi tomon marketing tashkilotlari bilan maslahatlashamiz. Biz faqat avtomatlashtirilgan qayta ishlash faoliyatiga asoslangan holda shaxsga tegishli bo'lgan qarorlar qabul qilmaymiz.

8.2 Biz vaqti-vaqti bilan mijozlar uchun kredit tekshiruvlarini o'tkazamiz:

8.2.1, shunda biz siz haqingizda kredit qarorlarini qabul qilishimiz mumkin; va

8.2.2 firibgarlik va pul yuvishning oldini olish.

8.3. Bizning qidiruvimiz kredit ma'lumot agentligi hujjatlarida qayd etilishi mumkin.

8.4. Agar siz kreditni tekshirish uchun keyingi safar past ball ball olgan bo'lsangiz, sizga kredit bo'yicha tovarlar yoki xizmatlar etkazib bermaslik va / yoki siz sotib olmoqchi bo'lgan tovarlar yoki xizmatlar uchun oldindan to'lashni talab qilmaslik huquqini saqlab qolamiz. Bunday holda bizning jamoamiz a'zosi sizni xabardor qiladi.

8.5. Agar siz noto'g'ri yoki noaniq ma'lumotlarni taqdim etsangiz va biz firibgarlikdan shubha qilsak, biz buni yozib qo'yamiz. agar sizning kredit faylingizni ko'rishni istasangiz, iltimos, ishlatilgan Kredit agentligi uchun aloqa ma'lumotlarini taqdim etadigan mijozlarga xizmat ko'rsatish guruhimizga murojaat qiling.

9. Shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashning huquqiy asoslari

9.1 Biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizdan faqat qonun ruxsat bergan joylarda foydalanamiz. Ko'pincha biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizdan quyidagi holatlarda foydalanamiz:

9.1.1 shartnomani bajarish uchun biz siz bilan tuzamiz;

9.1.2, biz qonuniy yoki tartibga soluvchi majburiyatni bajarish uchun zarur bo'lganda;

9.1.3. Sizning hayotiy manfaatlaringizni himoya qilish uchun zarur bo'lganda; va

9.1.4 bizning qonuniy manfaatlarimiz uchun (ushbu siyosatda ko'rsatilganidek) va sizning manfaatlaringiz va asosiy huquqlaringiz ushbu manfaatlaringizni bekor qilmaydi.

9.2 ComWales ma'lumotlarni quyidagi usullar bilan qayta ishlashda aniq qonuniy manfaatlarga asoslanadi. Ushbu asos sizning huquqlaringiz va manfaatlaringizga nisbatan muvozanatli bo'lib, sizning e'tiroz bildirish huquqingizni bekor qilmaydi.

9.2.1 ComWales paketlarni etkazib berish xizmatini yaxshilash uchun elektron pochta manzillarini bajaruvchi sheriklar va kuryerlarga etkazib berishi mumkin.

9.2.2 ComWales marketing xabarlarini etkazib berish xizmatini yaxshilash maqsadida marketing elektron pochta xabarlari ochilishini kuzatishi mumkin.

9.2.3 ComWales mijozlarga xarid qilish xizmatini yaxshilash uchun sotib olish uchun tayyorlagan va xarid muvaffaqiyatli yakunlanmagan bo'lsa, xaridorlar uchun tayyorlangan tovarlar to'g'risida ma'lumot bilan murojaat qilishi mumkin.

10. SHAXSIY MA'LUMOTNI OChIShNING UChUN TUZILMALARIGA KO'RSATISh

10.1. Yuqorida aytib o'tilgan uchinchi tomonlarga qo'shimcha ravishda, biz uchinchi tomonga qonuniy manfaatlarimiz uchun ma'lumotlarni oshkor qilishimiz mumkin:

10.1.1 xodimlarga sizga tovarlar yoki xizmatlarni taqdim qilishni engillashtirish maqsadida;

10.1.2 ichki boshqaruvni qo'llab-quvvatlash uchun bizning filiallarimizga;

10.1.3 veb-saytimizga joylashtirilgan va bizning nomimizdan ma'lumotlarni saqlaydigan IT-dasturiy ta'minot ta'minotchilari;

10.1.4 professional maslahatchilar, shu jumladan bizga maslahat, bank, yuridik, sug'urta va buxgalteriya xizmatlarini ko'rsatadigan maslahatchilar, yuristlar, bankirlar va sug'urtalovchilar;

10.1.5 Muassasaning daromadlari va bojxonalari, tartibga soluvchilar va ba'zi holatlarda qayta ishlash faoliyati to'g'risida hisobot berishni talab qiladigan boshqa organlar; va

10.1.6 biz o'z biznesimiz yoki aktivlarimiz qismlarini sotishni, topshirishni yoki birlashtirishni tanlashimiz mumkin bo'lgan uchinchi tomon. Shu bilan bir qatorda, biz boshqa biznesni sotib olishga yoki ular bilan birlashishga intilishimiz mumkin. Agar bizning biznesimizda o'zgarishlar yuz bersa, yangi egalar mening shaxsiy ma'lumotlaringizdan ushbu maxfiylik siyosatida belgilangan tartibda foydalanadilar.

10.2. Shaxsiy ma'lumotlaringizni politsiyaga, boshqaruv organlariga, yuridik maslahatchilarga yoki shunga o'xshash uchinchi tomonga oshkor qilishimiz mumkin, chunki biz har qanday qonuniy majburiyatni bajarish yoki veb-saytimizni qo'llash yoki qo'llash uchun shaxsiy ma'lumotlarni oshkor qilish yoki boshqalar bilan baham ko'rish majburiyatiga egamiz. shartlar va boshqa shartnomalar; yoki bizning huquqlarimiz, mulkimiz yoki mijozlarimiz va boshqalarning xavfsizligini himoya qilish. Bunga firibgarlikdan himoya qilish va kredit xavfini kamaytirish maqsadida boshqa kompaniyalar va tashkilotlar bilan ma'lumot almashish kiradi.

10.3. Shaxsiy ma'lumotlarni sizning roziligingizsiz boshqa tashkilotlarga sotmaymiz yoki tarqatmaymiz.

11. O'Z MAQOLALARNING MA'LUMOTLARI

11.1 Amaldagi qonunchilikda ruxsat berilgan taqdirda, biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni ushbu maxfiylik siyosatida belgilangan maqsadlar uchun Amerika Qo'shma Shtatlariga va Evropa Iqtisodiy Hududidan ('EEA') tashqaridagi boshqa yurisdiktsiyalarga yuborishimiz mumkin. Biz Evropa Komissiyasi tomonidan tasdiqlangan standart shartnomaviy qoidalarni ushbu tashkilotlar bilan birgalikda Evropa Ittifoqi-AQSh Maxfiylik Shield-ning ishtirokchilari bo'lgan kompaniyalardan foydalangan holda amalga oshirdik.

12. Ma'lumot xavfsizligi

12.1. Biz sizga Saytimizning ba'zi qismlariga kirishga imkon beradigan parolni berganmiz (yoki siz tanlagan joy), siz ushbu parolni maxfiy saqlashga javobgar bo'lasiz. Sizdan hech kimga parol ulashmasligingizni so'raymiz.

12.2 Afsuski, Internet orqali ma'lumotlarning uzatilishi umuman xavfsiz emas. Shaxsiy ma'lumotlaringizni himoya qilish uchun qo'limizdan kelganini qilsak ham, biz Saytimizga uzatiladigan ma'lumotlarning xavfsizligini kafolatlay olmaymiz; har qanday transmisyon siz uchun xavflidir.

12.3 Siz bizga taqdim etgan ma'lumotlar xavfsiz serverlarimizda ulashiladi. Sizning ma'lumotingizni tasodifiy yo'qolish va ruxsatsiz kirish, foydalanish, o'zgartirish yoki oshkor qilishdan himoya qilish uchun tegishli jismoniy, texnik va tashkiliy choralarni amalga oshirdik. Bundan tashqari, biz shaxsiy ma'lumotlarga kirish huquqiga ega bo'lgan ishchilarga, xodimlarga, agentlarga, pudratchilarga va boshqa uchinchi tomonlarga kirish huquqini cheklaymiz.

13. SHAXSIY DAVLATNING FOYDALANISHI, O'ZGARTIRISH, O'TKAZISH VA TEKShIRISh

13.1 Siz haqingizdagi shaxsiy ma'lumotlarimiz aniq va dolzarb bo'lishi muhimdir. Shaxsiy ma'lumotlaringiz o'zgarsa, bizga xabar bering.

13.2 Ma'lumotni himoya qilish to'g'risidagi qonun hujjatlari muayyan holatlarda sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga qarshi chiqish yoki sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga roziligingizni qaytarib olish huquqini beradi. Shuningdek, siz haqingizda saqlanadigan ma'lumotni olish huquqiga egasiz va buning uchun u aniq shaklda taqdim etilishi kerak. Agar siz o'zingizning shaxsiy ma'lumotlaringizning bir qismini yoki barchasini nusxasini olishni istasangiz, iltimos, elektron pochta orqali DPO@comwales.co.uk elektron manziliga yuboring. Ba'zi holatlarda biz sizning so'rovingizni qondirish uchun munosib haq olish huquqini saqlab qolamiz.

13.3 Bundan tashqari, bizdan quyidagilarni bajarishimizni so'rashingiz mumkin:

13.3.1, agar siz noto'g'ri deb hisoblasangiz, shaxsiy ma'lumotlaringizni yangilang yoki o'zgartiring;

13.3.2 shaxsiy ma'lumotlaringizni bizning ma'lumotlar bazamizdan butunlay olib tashlash;

13.3.3 sizning shaxsiy ma'lumotlaringizning nusxalarini keng tarqalgan ishlatiladigan formatda yuboramiz va ma'lumotlarni o'zingizga taqdim etgan boshqa shaxsga uzatasiz va biz sizning roziligingiz bilan yoki shartnomani bajarish uchun zarur bo'lganda elektron shaklda ishlov beramiz; yoki

13.3.4 shaxsiy ma'lumotlaringizdan foydalanishni cheklash.

13.4 Biz sizning kimligingizni va kirish huquqingizni tasdiqlashimiz uchun va biz haqingizda shaxsiy ma'lumotlaringizni taqdim qilishimiz yoki so'ralgan o'zgartirishlar kiritishimiz uchun sizdan aniq ma'lumot so'rashimiz mumkin. Ma'lumotni himoya qilish to'g'risidagi qonunchilik bizdan sizga tegishli bo'lgan ba'zi yoki barcha shaxsiy ma'lumotlarga kirishni rad etishimizni yoki yuqorida eslatib o'tilgan huquqlaringizga muvofiq qilingan har qanday so'rovlarni bajarishni talab qilishi mumkin. Agar biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizga kirishni ta'minlay olmasak yoki biz olgan har qanday boshqa so'rovni ko'rib chiqa olmasak, sizga qonuniy yoki tartibga soluvchi cheklovlarga duchor bo'lish sabablari haqida xabar beramiz.

13.5 Iltimos, yuqoridagi narsalar bilan bog'liq har qanday so'rovlarni bizning DPO@comwales.co.uk manzilimizga ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha vakolatxonamizga o'zingizning ismingiz va biz bajarmoqchi bo'lgan harakatlarimiz ko'rsatilgan holda yuboring.

14. O'ZGARTIRISh UChUN HUQUQ

Shaxsiy ma'lumotlaringizni yig'ish, qayta ishlash va uzatishga roziligingizni berganingizda, muayyan holatlarda roziligingizni qaytarib olishga qonuniy huquqingiz bor. Agar sizning roziligingizni qaytarib olish uchun iloji bo'lsa, iltimos, biz bilan bog'laning DPO@Comwales.co.uk

15. BIZNING Maxfiylik siyosatimizga o'zgartiradi

Biz har qanday vaqtda ushbu maxfiylik siyosatini yangilash huquqini saqlab qolamiz va maxfiylik siyosatimizga kiritilgan har qanday o'zgartirishlar ushbu sahifada joylashtiriladi. Shaxsiy ma'lumotlaringizni qanday to'plashimiz, saqlashimiz yoki qayta ishlashimizga jiddiy ta'sir ko'rsatadigan ushbu siyosatda biron bir o'zgartirishlar mavjud bo'lsa, biz sizni xabardor qilamiz. Agar ilgari to'plangan shaxsiy ma'lumotlaringizni yig'ish vaqtida sizga ma'lum qilganimizdan boshqacha maqsadlarda foydalanishni istasak, biz sizga shaxsiy ma'lumotlaringizni ishlatishdan oldin, sizga xabar beramiz va qonun bilan talab qilingan hollarda, sizning roziligingizni so'raymiz. yangi yoki bog'liq bo'lmagan maqsad. Amaldagi qonun yoki tartibga muvofiq talab qilingan hollarda biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni sizning ruxsatingizsiz yoki roziligisiz qayta ishlashimiz mumkin.

16. BIZ BILAN BOG'LANISH

Ushbu maxfiylik siyosatiga rioya qilishni nazorat qilish uchun biz ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha mutaxassisni tayinladik. Agar sizda ushbu siyosat bo'yicha savollaringiz, izohlaringiz yoki so'rovlaringiz bo'lsa yoki shaxsiy ma'lumotlaringizdan qanday foydalanishimiz bo'lsa, iltimos, DPO@Comwales.co.uk manzilidagi ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha mutaxassis bilan bog'laning. Agar siz ko'targan har qanday savollarga bizning javobimiz sizni qoniqtirmasa, bu sizning Axborot Komissarlari idorasiga murojaat qilish huquqingizga qo'shimcha ravishda. https://ico.org.uk/global/contact-us/



So'nggi yangilanish: 17 yil 2018-may.

 

Ingliz tiliFrantsiyanemisItaliyaPortugaliyaRossiyaIspaniya